Als eigenaar van een auto zal u de noodzaak van een periodieke onderhoudsbeurt niet in twijfel trekken, zoals olie verversen, bandendruk controle, filters vervangen, noem maar op. Hoe geavanceerder de auto, hoe belangrijker is het onderhoud.
Dit geldt dus ook voor bedrijfskeuken apparatuur. Een onderhoudscontract vermijdt problemen en zal zeker bijdragen tot het verlengen van de levensduur en de bedrijfszekerheid van uw apparatuur, zoals koelkast,vaatwasmachine, combi-steamer enz..
Bij het aangaan van dit contract geniet u naast het uitvoeren van onderstaande correctieve werkzaamheden ( 1x per jaar ) verschillende bijkomende voordelen zoals de storingsprioriteit en op de te vervangen onderdelen geniet u een voordelige tarief.
Tevens krijgt u, bij meer dan 5 apparaten, een logboek, waarin alle reparaties aan uw apparatuur worden opgetekend.
Het op jaarbasis opgestelde programma van preventieve onderhoudsbezoeken, worden uitgevoerd door goed opgeleide monteurs. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar.
Het 3 sterren contract*
Hoofdpunten van werkzaamheden:
- Nakijken van de gas en elektriciteit installatie van de keuken, de waterkwaliteit en de afvoerleidingen.
- Controle van de verschillende componenten aan de hand van een uitgebreide checklist
- Nakijken van de onderdelen welke dagelijks onvoldoende worden schoon gemaakt door het personeel van de opdrachtgever of cateraar.
- Uitvoeren van onderhoudstaken welke niet deel uitmaken van het dagelijks onderhoud.
- Uitvoeren van de nodige afstellingen om de optimale prestaties van de apparatuur te garanderen.
- Vervangen van onderdelen, die gevoelig zijn voor slijtage, om zo grotere problemen te voorkomen.
- Raadgevingen aan de plaatselijke verantwoordelijke m.b.t. het dagelijks onderhoud.
- Het opstellen van een offerte voor de vervanging van eventueel defecte of verouderde onderdelen.
- Een korting op de prijslijst van de gebruikte wisselstukken tijdens de onderhoudsbeurt;
- Vaste jaarlijkse facturatie voorafgaande aan elke periode van 12 maanden
* Optioneel:
- NEN 3140 keuring
- HACCP keuring
- Diepte reiniging
- Energieverbruik meting
- Brandpreventie controle