Als eigenaar van een auto zal u de noodzaak van een periodieke onderhoudsbeurt niet in twijfel trekken, zoals olie verversen, bandendruk controle, filtersvervangen, noem maar op. Hoe geavanceerder de auto, hoe belangrijker is het onderhoud.
Dit geldt dus ook voor bedrijfskeuken apparatuur. Een onderhoudscontract vermijdt problemen en zal zeker bijdragen tot het verlengen van de levensduur en de bedrijfszekerheid van uw koelkast,vaatwasmachine, combi-steamer enz.
Bij het aangaan van dit contract worden, naast de nieuwe apparatuur, ook aan de andere apparaten in uw keuken, die niet onder de garantieperiode vallen, preventief onderhoud uitgevoerd.
Naast onderstaande werkzaamheden geniet u verschillende bijkomende voordelen, zoals storingsprioriteit. De onderdelen van de nieuwe apparatuur vallen voor een groot deel onder garantie, maar voor de onderdelen, die hier niet onder vallen, geniet u een voordelige tarief.
Het op jaarbasis opgesteld programma van preventieve onderhoudsbezoeken, worden uitgevoerd door goed opgeleide monteurs. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar.
Het 2 sterren contract*
Hoofdpunten van werkzaamheden:
- Nakijken van de gas en elektriciteit installatie van de keuken, de waterkwaliteit en de afvoerleidingen
- Evaluatie van de werking van elk toestel en functioneert het naar wens.
- HACCP instructie per apparaat
- Controle van de verschillende componenten aan de hand van een checklist
- Nakijken van de onderdelen welke dagelijks onvoldoende worden schoongemaakt door het personeel van de opdrachtgever of cateraar.
- Uitvoeren van de nodige afstellingen om de optimale resultaat van de apparatuur te krijgen
- Raadgevingen aan de plaatselijke verantwoordelijke m.b.t. het dagelijks onderhoud.
- Het opstellen van een offerte voor de vervanging van eventueel defecte of verouderde onderdelen. In de garantie periode worden onderdelen, behalve de aan slijtage onderhevige, kosten loos vervangen.
- Een korting op de prijslijst van de gebruikte wisselstukken tijdens de onderhoudsbeurt
- Vaste jaarlijkse facturatie voorafgaande aan elke periode van 12 maanden
* Optioneel:
- NEN 3140 keuring
- HACCP keuring
- Diepte reiniging
- Energie meting
- Brandpreventie controle