Service Equipe Keuken Management Systeem
Het Service Equipe Keuken Management Systeem van is een essentiële ondersteuning in elke professionele keuken en bedrijfsrestaurant. Het levert een forse energiebesparing tot ca. 46 % op, waardoor de investering zich snel
weer terug verdient en goed is voor het milieu.
Het Service Equipe Keuken Management Systeem is eenvoudig te plaatsen. Het bestaat uit kleine kunststof kastjes – intelligente dataloggers, die draadloos kunnen worden geïnstalleerd. Een belangrijk onderdeel van het systeem wordt gevormd door de “ Energie Manager”. Die het energieverbruik van de apparatuur meet en kan elk individueel apparaat op elk gewenst moment aan- of uitschakelen.
Energie Manager
Zo worden bijvoorbeeld frisdrank koelingen in de avond/- nachturen en in het weekend helemaal uitgeschakeld en op maandagochtend weer op tijd aangezet, zodat deze op tijd op de gewenste temperatuur zijn. Alle informatie die in de keuken gemeten wordt, wordt op deskundige wijze in kaart gebracht. Dit alles is online op de voet te volgen door de gebruiker van het systeem. Dat systeem biedt tevens de mogelijkheid om van op afstand te handelen wanneer afwijkingen worden geconstateerd.