Bij professioneel gebruik van keukens dient aan HACCP eisen te worden voldaan.
Consequent uitvoeren van dagelijkse schoonmaak werkzaamheden is op termijn onvoldoende. Vuil nestelt zich namelijk ook op moeilijk te bereiken plaatsen. Kitnaden rondom friteuses, bakplaten en fornuizen zijn door uitzetting en krimp extra gevoelig voor slijtage. Vuil kan hierdoor tussen en achter de apparatuur komen.
Service Equipe Kampri B.V. kan voor u een “dieptereiniging” uitvoeren samen met een gecertificeerde partner op het gebied van reiniging en hygiëne. Hooggekwalificeerde medewerkers demonteren alle kritische delen en zorgen er voor dat al uw apparatuur in de keuken grondig gereinigd wordt. Hierbij verwijderen ze vuil, kalk, vet en stof op plaatsen die voor de gewone schoonmaak moeilijk bereikbaar zijn.
Tevens kan Service Equipe zorg dragen voor de reiniging van uw vetafzuigsysteem.
De dieptereiniging kan in combinatie met een preventief onderhoudscontract of als aanvullende dienst worden aangeboden en uitgevoerd.